Vacature communicatie- adviseur Maakindustrie

Als communicatiespecialist bij TEUN vertaal je de propositie van opdrachtgevers naar een doeltreffende boodschap die leidt tot de juiste leads en omzet.

Verpakkingsmachines, pneumatische transportsystemen, maatoplossingen voor specifieke productieprocessen. Bedrijven in de Maakindustrie blinken uit in engineering en technische innovaties. Maar vaak kunnen ze niet helder schetsen wat ze daarmee mógelijk maken. Daardoor hebben ze soms moeite om new business te genereren. Als communicatiespecialist bij TEUN in Uden vertaal jij de propositie van onze opdrachtgevers naar een doeltreffende boodschap die de juiste leads genereert. Met uiteindelijk meer omzet als resultaat.
 

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag voor internationaal opererende OEM's (Original Equipment Manufacturers), machinebouwers en industriële producenten. Onze marketingstrategen zorgen ervoor dat de propositie en marketingstrategie staan als een huis. In die processen mag je overigens ook meedenken. Daarna begint voor jou het creatieve werk. Je hebt snel gevoel bij de opdrachtgever en de producten / diensten waarmee hij de vraagstukken van zijn klanten oplost. Die inzichten vertaal je naar rake contentideeën in lijn met de strategie. Vervolgens stuur je ons netwerk met specialisten aan om doeltreffende content te leveren; van landingspaginas tot whitepapers en videos.

Wat jouw job als communicatiespecialist leuk en uitdagend maakt, is dat marketing voor de Maakindustrie een specialisme op zich is. Daarom gooien we je niet meteen in het diepe. We nemen je mee in onze werkwijze en geven je de tijd om veel kennis op te doen. Steeds vaker stroop je zelf je mouwen op en pak je jouw aandeel in het genereren van new business voor onze opdrachtgevers.

Vacature communicatieadviseur Maakindustrie

Dit bieden we je

 • Een contract voor 32 tot 40 uur, marktconform salaris en 8% vakantiegeld.
 • 20 tot 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in je vakgebied.
 • Een fijne en ruime werkplek in Uden, met de optie om staand te werken.
 • We vergoeden je lunch: van soep tot salade en een vette hap op vrijdag.
 • Écht lekkere koffie, elke werkdag weer.
 • Prettige collega’s met wie je samen iets moois gaat opbouwen.
   

Dit ben jij

Gaat het over machines, techniek en innovaties, dan is jouw interesse gewekt. Je doorgrondt snel waarom een koper een product van de opdrachtgever aanschaft, welk probleem hij daarmee tackelt of hoe het zijn processen verbetert. En dus welke boodschap onze opdrachtgever wil uitdragen. Op zo’n moment komt jouw conceptmatige brein als communicatiespecialist op stoom. Je kunt meedenken in copy om de kern te vangen. En met jouw visualisaties weet je contentspecialisten duidelijk te maken wat je van hen verwacht. Verder heb je: 

 • Hbo-niveau en een relevant diploma in bijvoorbeeld media of marketing en communicatie.
 • Bij voorkeur enige ervaring in marketing en communicatie.
Vacature communicatieadviseur Maakindustrie

Hier ga je werken

Samen met de marketingstrategen – de breinen achter de strategieën, concepten en creaties – en de datagedreven marketingmanagers vorm je het team achter TEUN. Wij zijn nuchtere en betrokken Brabanders met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de diensten die we leveren. Daarom gaan we elke dag energiek en gedreven aan de slag. Maar wel in een open sfeer. Tijdens onze gezamenlijke lunches houden we wel van wat slap geouwehoer. En als de omstandigheden het weer toelaten, proosten we eens per maand op de resultaten die we hebben behaald.
 

Over TEUN

Met doelgerichte diensten laat TEUN bedrijven in de Maakindustrie beter zakendoen. Wij zetten industriële marketing in voor new business. Met als resultaat: de juiste leads, betere orders en meer omzet. Voor zowel de korte als de lange termijn. We verdiepen ons grondig in onze opdrachtgevers en de markten. Op basis van onze jarenlange praktijkervaring werken we samen aan een gestroomlijnd commercieel proces.

Enthousiast? Stuur je motivatie en cv dan naar Frank Jochems, Marketingstrateeg bij TEUN. Heb je nog vragen over de functie maar wil je liever bellen? Ook dan kun je contact opnemen met Frank via tel: 0413 - 39 77 10.