Marketing voor industriële bedrijven
 

Voor maakbedrijven met groeiambitie

Als marketingbureau voor de Maakindustrie werkt TEUN voor maakbedrijven met een gezonde groeiambitie. We helpen onze klanten om industriële marketing in te zetten voor nóg betere commerciële resultaten. Dit doen we volgens drie diensten. Het gevolg? Goede leads, nieuwe orders en een stijgende omzet.

Tientallen maakbedrijven gingen u voor: enkele ervaringen leest u hieronder.

Neem nu contact op

Of bel ons: 0413 - 39 77 10

“New business leads van hoge kwaliteit”

Semecs - Industrieel Producent

Jan-Frederik Kalee, CEO:
“Sinds TEUN voor ons werkt, is het aantal nieuwe leads uit de markt flink gegroeid. En we zien dat deze leads steeds vaker uit de juiste marktgebieden komen. Daarmee zorgen ze voor new business van hoge kwaliteit, iets wat we zelf nooit goed voor elkaar hebben gekregen.”

"Nuchter, betrokken en kennis van zaken"

Arodo - OEM

Joost van Aaken, Managing Director:
"Laat ik er niet omheen draaien: ik heb een hekel aan ‘consultants’. De mensen van TEUN zijn het tegenovergestelde. Ze staan met hun voeten in de klei en waarderen de Maakindustrie als geen ander. Ze zijn nuchter, betrokken en hebben kennis van zaken."

"Zeer serieuze leads binnen 3 maanden"

RVS NON FERRO - Machinebouwer

Henk van den Beuken, MD (Interim):
“Binnen drie maanden na de start van de samenwerking met TEUN hadden we vijftien zeer serieuze leads, direct te herleiden tot de nieuwe marketing. Opmerkelijk, temeer daar ze in het profiel van de ideale klant vielen, precies binnen onze aangescherpte propositie.”