Marketing voor industriële bedrijven
 

Voor maakbedrijven met groeiambities

TEUN is er niet voor iedereen. We kiezen bewust voor internationaal werkende OEM’s, machinebouwers en producenten met uitgesproken groeiambities. En zij voor ons.

Als gespecialiseerd marketingbureau voor de Maakindustrie, werkt TEUN namelijk alleen voor OEM’s, machinebouwers en industriële producenten die new business willen genereren om daarmee te groeien. In omzet en winstgevendheid natuurlijk, maar ook in kwaliteit en innovatie. Het een kan immers niet zonder het ander.

Daarmee onderschrijven deze bedrijven als vanzelf de definitie van industriële marketing volgens TEUN: new business genereren door focus te hebben, keuzes te maken en oog te hebben voor de lange termijn. Niet voor niets hebben wij zelf de keuze gemaakt om ons volledig op marketingdiensten voor de Maakindustrie te richten.

“New business van hoge kwaliteit”

Semecs - Industrieel Producent

Jan-Frederik Kalee, CEO:
“Sinds TEUN voor ons werkt, is het aantal nieuwe leads uit de markt flink gegroeid. En we zien dat deze leads steeds vaker uit de juiste marktgebieden komen. Daarmee zorgen ze voor new business van hoge kwaliteit, iets wat we zelf nooit goed voor elkaar hebben gekregen.”

Lees succesverhaal
"Haarscherpe analyses"

Arodo - OEM

Joost van Aaken, Managing Director:
“Ik heb een hekel aan ‘consultants’, zeker aan het type praatjesmaker. De mannen van TEUN zijn het tegenovergestelde. Ze staan met hun voeten in de klei, waarderen de Maakindustrie als geen ander en laten daar hun haarscherpe analyses op los. Dat geeft je meteen richting.”

Lees succesverhaal
"Zeer serieuze leads"

RVS NON FERRO - Machinebouwer

Henk van den Beuken, Interim-Directeur:
“Binnen drie maanden na de start van de samenwerking met TEUN hadden we vijftien zeer serieuze leads, direct te herleiden tot de nieuwe marketingaanpak. Opmerkelijk, temeer daar ze in het profiel van de ideale klant vielen, precies binnen onze aangescherpte propositie.”

Lees succesverhaal

Download de gratis whitepaper

Over duurzame groei en het sluiten van de deal.

Download whitepaper

Whitepaper