Marketing diensten voor de Maakindustrie
 

Stap voor stap nog beter zakendoen

TEUN maakt OEM’s, machinebouwers en industriële producenten commercieel toekomstbestendig. Dat doen we aan de hand van drie marketingdiensten voor de Maakindustrie, zodat u stap voor stap nog beter zaken gaat doen.

Met onze drie industriële marketing diensten zorgen we voor het volgende:

Elke samenwerking krijgt op maat vorm, maar deze drie diensten op het gebied van industriële marketing zijn daarbij sterk met elkaar verbonden: ze hebben elkaar nodig om tot duurzaam succes te komen.

Propositie

Kiezen is gekozen worden. Potentiële klanten moeten direct weten: hier moet ik zijn, deze partij zet ik hoe dan ook op mijn shortlist.

Een stelling die daadkrachtig en eenduidig wordt uitgedragen door uw complete commerciële team: van marketeer tot en met salesmanager. Een belofte die eigenlijk uw gehele bedrijf meer richting, rust en regelmaat geeft. Een propositie waarmee u eindelijk uw groeiambities kunt waarmaken.

Meer informatie

Strategie

Uw verkoopproces optimaal aansluiten bij het aankoopproces van potentiële klanten. Dat vraagt om een strategische aanpak.

Niet langer naarstig op zoek gaan naar nieuwe klanten, maar ze aantrekken. Niet meer werken vanuit het onderbuikgevoel, maar vanuit kennis, data en bewezen methodes. Geen budgetten meer uitgeven aan onhaalbare doelen – zoals ‘naamsbekendheid’ of 'online succes' – maar marketing inzetten voor verkoop.

Meer informatie

Management

Professioneel management leidt tot meetbare en bovenal gewenste resultaten. Zeker als deze een evenwichtige samenwerking met sales vormt.

Marketingmanagement met de nodige ervaring én kennis die nodig is om op zowel strategisch als operationeel niveau te sparren. Het maken van de juiste keuzes, op basis van kennis en data. Geheel in lijn met de propositie en de strategie, en altijd met het oog op het einddoel: sales leads.

Meer informatie

Download de gratis whitepaper

Over duurzame groei en het sluiten van de deal.

Download whitepaper

Whitepaper