15+ jaar praktijkervaring
Zowel strategisch als uitvoerend
Internationale klanten
Kennis- en datagedreven

Marketing voor de Maakindustrie
 

Samen laten we uw maakbedrijf groeien

TEUN - Marketing Maakindustrie zorgt ervoor dat potentiële klanten zélf contact met u opnemen.

En niet zomaar klanten, maar de juiste klanten, voor nu en de komende jaren. Zo kunnen verkopers weer verkopen, terwijl u zich ongestoord op de toekomst van uw bedrijf richt. 

We doen dit met de inzet van industriële marketing en aan de hand van onderstaande drie diensten.

Loop geen omzet meer mis en laat uw maakbedrijf groeien. Tientallen bedrijven gingen u voor.

Plan uw adviesgesprek

Of bel ons: 0413 - 39 77 10

Positionering

Onderscheid uw bedrijf van de concurrentie en neem een voorsprong. Breng focus aan en versterk uw bedrijfsmerk, zodat de juiste klanten u herkennen en erkennen.

We onderzoeken, concluderen en adviseren. Op basis van enkele sessies op locatie geven we richting aan propositie, communicatie en merkidentiteit.

Meer informatie

Fundament

Word moeiteloos gevonden en beantwoord aan vraag in de markt. Potentiële klanten kunnen niet meer om u heen, worden aangezet tot actie en nemen wél contact met u op.

We brengen essentiële onderdelen van uw marketing op orde. Van websiteontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot adverteren (SEA) en contentmarketing.

Meer informatie

Campagnes

Creëer meer vraag voor uw producten of diensten. Breng uw aanbod actief onder de aandacht, ontvang interessante aanvragen en verhoog uw naamsbekendheid.

We verdiepen ons, toetsen de haalbaarheid en zetten in op doelgerichte acties. Denk aan LinkedIn Advertising, slimme retargeting en overtuigende content.

Meer informatie