Marketingbureau Maakindustrie

Marketing voor de Maakindustrie is een bijzondere discipline. Zeker wanneer dit wordt ingezet voor het verkrijgen van écht goede leads. TEUN is hier volledig in gespecialiseerd.

Loop geen omzet meer mis

Uw salesteam weet eenmaal aan tafel als geen ander uw technische oplossing, product of dienst te verkopen. Maar in contact komen met nieuwe klanten: dat is vaak een heel ander verhaal.

U en uw naaste collega's zijn vooral van de techniek. Koude acquisitie is daarbij tijdrovend en ronduit vervelend om te doen, ondanks die dure verkooptraining. Reclame- en marketingbureaus begrijpen uw business niet.

Toch weet u als eindverantwoordelijke dat er vroeg of laat iets moet gebeuren: zelf doen is geen optie, niets doen al helemaal niet.

Zonder nieuwe klanten loopt u immers omzet mis, neemt het risico toe dat concurrenten u voorbij streven en komt de groei van uw bedrijf tot stilstand...

TEUN helpt OEM's, machinebouwers en producenten om eenvoudig in contact te komen met nieuwe klanten. Dit doen we met het werven van écht goede leads door de inzet van industriële marketing volgens onze bewezen drie-stappen-aanpak.

Loop geen omzet meer mis en laat uw maakbedrijf groeien: plan uw gratis intake.

Plan uw intakegesprek

Of bel ons: 0413 - 39 77 10

  • Uitsluitend voor de Maakindustrie: we begrijpen uw business
  • Minimale tijdsinvestering: ten hoogste twee gesprekken, wij doen de rest
  • Transparant: kosten op voorhand inzichtelijk
  • Turn-key: starten of stoppen wanneer u dat wilt
  • Schaalbaar: uitbreiden of afschalen wanneer u dat wilt.
Tim
van der Aa

Bedachtzaam, gestructureerd en punctueel. Klanten vinden in Tim vaak een klankbord, omdat hij als geen ander hun uitdagingen doorziet en erkent.
 

Aandachtsgebieden:
Strategie, Coördinatie, Data-analyse en Procesoptimalisatie.
 

Linkedin profiel
Frank
Jochems

Welbespraakt en uitgesproken tegelijk. Samen met zijn doelgerichtheid en adequate aanpak zorgt Frank voor doordachte daadkracht die klanten zo waarderen.

Aandachtsgebieden:
Strategie, Concept, Communicatie, Creatie en Coördinatie.
 

Linkedin profiel
Jelle
van den Elzen

Dienstverlener pur sang. Jelle neemt met zijn loyale en klantgerichte houding klanten veel uit handen. Daarnaast valt hij op met zijn nuchtere houding en zijn leergierigheid.

Aandachtsgebieden:
Management, Beheer, Uitvoering, Data-analyse en Leadkwalificatie.
 

Linkedin profiel

Download de gratis whitepaper

Over duurzame groei en het sluiten van de deal.

Download whitepaper

Whitepaper